Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 293 kJ / 3 177 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,86 g |
Tuky | 106,91 g |
Vláknina | 65,11 g |
Cholesterol | 209 mg |
Sodík | 726 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 431,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filé na šalvěji s pestem a penne rigate
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zoAq
Moje poznámka
Filé na šalvěji s pestem a penne rigate
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zoAq
Nejnovější recepty
Ostře-kyselá vietnamská polévka jako z asijského bistra
Přidáno před 1 hodinou
Sýrové placky s houbami
Přidáno před 2 hodinami
Pletýnky plněné sýrem s česnekovým máslem
Přidáno před 4 hodinami
Fit zelný salát se žloutkovým dresinkem
Přidáno před 16 hodinami
Pomerančová zmrzlina
Přidáno před 20 hodinami
Květákový mozeček s cuketovými hranolkami
Přidáno 29. 7. 2025 06:01:01
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Hujovka před 18 minutami
Máslové kuřátko pečené v sáčku
kasulk@email.cz před 59 minutami
Cuketové palačinky z kefíru
xjanax před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Bobo před 12 hodinami
Chilli con carne
Svagi před 13 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
MaruR před 14 hodinami
Skandinávská polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Cuketový fofr perník s ovocem
Mistrova před 15 hodinami
Knedlíčky s borůvkovým žahourem
Receptyodjakuba před 15 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
DianaTr před 15 hodinami
Tématické fráze:
penné po sicilsku,
penne s pestem,
pesto penne,
rybí filé na šalvji,recept,
rigati recept,
filé kostky recepty,
pesto z bazalky a šalvěje
Suroviny:
filet z tresky,
máslo,
mouka hladká,
šalvěj,
koření na ryby,
těstoviny penne,
olej olivový,
bazalka čerstvá,
bazalková nať,
nať petrželová,
semínka piniová,
česnek,
olej olivový extra virgin,
šťáva citronová,
sýr parmazán strouhaný,
rajče,
sýr mozzarella,
olej olivový
Komentáře (2)