Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 293 kJ / 3 177 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,86 g |
Tuky | 106,91 g |
Vláknina | 65,11 g |
Cholesterol | 209 mg |
Sodík | 726 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 431,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filé na šalvěji s pestem a penne rigate
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zoAq
Moje poznámka
Filé na šalvěji s pestem a penne rigate
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zoAq
Nejnovější recepty
Losos na smetaně s cuketou podle ČSN
Přidáno před 53 minutami
Cottage sendvič
Přidáno před 2 hodinami
Spaghetti s Lučinou, anglickou slaninou a ředkvičkami
Přidáno před 14 hodinami
Špízy se sýrem a cuketou
Přidáno před 17 hodinami
Cuketová pomazánka s česnekem a sýrem, vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 21 hodinami
Salát z pečených paprik
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zbojnický guláš
Slavista62 před 1 hodinou
Malinové řezy
Silvie.Gemini před 2 hodinami
Ananasové řezy s mascarpone
Niconihax před 2 hodinami
Rajčatový salát s Nivou a bazalkou
Mamma před 3 hodinami
Letní zeleninová polévka s fazolkami
PavelLajcok před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Markeeta před 10 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
JanaPisova před 10 hodinami
Salát z kedlubny, mrkve a ředkviček
Petra970 před 11 hodinami
Domácí kmínový chleba
Petra970 před 11 hodinami
Rybízový jogurtový bezlepkový koláč
verisovakristyna před 12 hodinami
Tématické fráze:
penné po sicilsku,
penne s pestem,
pesto penne,
rybí filé na šalvji,recept,
rigati recept,
filé kostky recepty,
pesto z bazalky a šalvěje
Suroviny:
filet z tresky,
máslo,
mouka hladká,
šalvěj,
koření na ryby,
těstoviny penne,
olej olivový,
bazalka čerstvá,
bazalková nať,
nať petrželová,
semínka piniová,
česnek,
olej olivový extra virgin,
šťáva citronová,
sýr parmazán strouhaný,
rajče,
sýr mozzarella,
olej olivový
Komentáře (2)