Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 809 kJ / 1 866 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,05 g |
| Tuky | 12,50 g |
| Vláknina | 26,80 g |
| Cholesterol | 12 mg |
| Sodík | 6,54 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 363,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny dáme do nádoby pekárny, nejprve tekuté, pak suché a zapneme program Klasik (Základní).
Krok 2: Po upečení chleba z formy vyklepneme a necháme vychladnout na mřížce.
Zveřejněno 3. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podmáslový chleba se semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Axr9
Moje poznámka
Podmáslový chleba se semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Axr9
Nejnovější recepty
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 1 hodinou
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 1 hodinou
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Sachr cukroví
Přidáno před 5 hodinami
Zeleninová roláda se sýrem a šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené kuře
Kajkajak před 13 minutami
Dušená rýže
Kajkajak před 16 minutami
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 1 hodinou
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
Sahula před 1 hodinou
Masarykovo cukroví
slacja před 2 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
magdalenka před 2 hodinami
Vosí hnízda
ZuzanaH228 před 3 hodinami
Polévka z petrželové natě
Kajkajak před 3 hodinami
Vánočka II
iveta.kroul před 3 hodinami
Čokoládová granola
Morskykonik před 4 hodinami
Tématické fráze:
podmáslový chleb,
recepty ze lnu,
len zlaty recepty,
len zlatý recept,
chléb z pomáslí,
podmáslový chleba recept,
podmaslový chleba,
domaci chleba recept slehany,
palačinky skysaného pomáslí
Suroviny:
podmáslí,
voda,
kmín celý,
sůl,
mouka celozrnná pšeničná jemná,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
semínka sezamová,
semínka lněná,
droždí,
kvásek
Komentáře (3)