

Cibulovo - podmáslový chleba
Suroviny
- 350 ml podmáslí
- 1 lžíce octa
- 20 dkg žitné mouky
- 40 dkg hladké mouky
- 1 lžička cukru
- 2 lžičky kmínu
- 2 lžičky soli
- 20 g čerstvého droždí
- 1-2 větší cibule
Postup přípravy receptu
Vše kromě cibule do pekárny. Program "Základní".
Po zaznění signálu přidáme do zlatova osmaženou vychlazenou cibulku.
Poznámka od kuchařky
Někdy je potřeba přidat ještě trošku mouky.Podle množství cibulky-je mastná a zředí těsto.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Cibulovo - podmáslový chleba
-
Tak dneska jsem se do nej pustila...byl to vubec muj prvni chlebik
A dopadl nad moje ocekavani - ma krasnou kurcicku,mekky a voni po cibulce.Takze za me
-
moc dobrý chlebík, krásně kyprý a jak voní tou cibulkou
úúžasně
přidávám bodík a obrázky
P.S. akorát jsem musela přidat cca decku vody -
chlebík jsem včera upekla a je úžasný
bodík
-
Vidím, že opraveno, super
-
Martino, další chlebíček na vyzkoušení i když s cibulkou jsem už dělala s kefírem a ten tvůj bude hódně podobný a dobrý
Chuť teda znám, tudíž dávám boda
-
Něco podobného jsem dělala. Z toho kyselého mléka jsou ty chleby fakt dobré
A ještě z piva, co tady má Cathleen, ten neměl chybu
Ještě by možná bylo fajn napsat, že ta cibulka má být vychlazená, jinak se může stát, že to těsto klesne, jako mi!