Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 115 kJ / 745 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,41 g |
Tuky | 67,17 g |
Vláknina | 9,34 g |
Cholesterol | 204 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 25,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí stehna na pórkové směsi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k29v
Moje poznámka
Kuřecí stehna na pórkové směsi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k29v
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 10 minutami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 51 minutami
Dalgona sušenky
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 19 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 23 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 3 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 3 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 10 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 11 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 12 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 12 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 14 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 15 hodinami
Vepřové na houbách
Sahula před 15 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí stehna s pórkem,
výborné recepty z kuřecích stehen,
kuřecí směs s pórkem,
kuřecí směs na porku,
porková směs,
kureci stehno s porkem,
dušená kuřecí stehna na porku,
kuřecí směs ze stehen,
výborný kuřecí stehna,
smes z kuřecích stehen,
kuřecí stehna pórek,
pečená kuřecí stahna - recept,
recepty kuřecí směs s pórkem,
kurecistehnasporkem,
kuřecí směs porek,
kuřecí stahna s pórkem,
kuřecí stehna s hořčicí,
recept na kuřecí směs s pórkem,
recept výborný z porkem,
kureci na paprice s pórkem
Suroviny:
stehno kuřecí,
sůl,
pepř,
máslo,
pórek,
cibule,
paprika sušená pálivá,
voda,
česnek
Komentáře (3)