Cresti di Callo s italskou omáčkou z hovězí oháňky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 112 kJ / 2 178 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,45 g |
Tuky | 149,39 g |
Vláknina | 20,28 g |
Cholesterol | 800 mg |
Sodík | 647 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 52,28 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Inspiroval jsem se překladem z anglického originálu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 2. 2012 00:19
Lusinda79::D to jsou cresti di gallo :D
20. 3. 2010 12:35
Jendo super. Posílám +
19. 3. 2010 20:42
Děkuji za komentáře i bodíky.
19. 3. 2010 14:05
Já jsem snad z hovězí oháňky nikdy nic nevařila - jen z vepřových ocásků, mňam... Tak to musím napravit . Jendo, jako vždy to vypadá úžasně...
19. 3. 2010 12:57
Už ta fotka je k sežrání! Úžasné!
18. 3. 2010 14:10
nadherne fotky...nadherne....
18. 3. 2010 12:51
Tyy brdo, ty fotky jsou jak od profika (kam se hrabe muj fotak), mnam..Davam bodik a ukladam!
18. 3. 2010 12:08
Tak to je užasný recept ... a ty fotky, paráááda +10
18. 3. 2010 09:59
Jendo - máš to jako vždy na 1***. Oháňka je další záležitost, kterou jsem ještě nepolíbená.
18. 3. 2010 09:54
Já to tvrdím, že tu máme šikuly, oni jsou chlapci takové hračičky a zatímco my s jídlem frk, frk na talíř, aby to nevychladlo, tak oni to svoje menu vyladí až do konečné podoby. Zkrátka kdo umí, ten umí a my si aspoň s jejch recepty, jak se říká, pohladíme i naše očka
18. 3. 2010 09:47
yanull tak mne napadlo, že tady Jeník a Otík by se uživili v nějakém pořadu na vaření, že? Ale ze zkušenosti vím, že vaření je fajn, pokud ho člověk má jako koníčka
18. 3. 2010 09:45
Jani, já si myslím, že neexistuje surovina, kterou by Jeník úžasně nezpracoval, jemu můžeš dát i jakýkoliv kus zvířete, tak další parádní recept je na světě 7. bodík tento recept zdobí
18. 3. 2010 09:36
Jendo, tak bych někdy chtěla vědět, kde na ty úžasné nápady chodíš. Opět nádhera lahodící oku a určitě i chuti
Luci nemají je všude, už jsem se po nich taky dívala
18. 3. 2010 08:49
Krása...
18. 3. 2010 08:47
Jahodo, "kolínka se sukýnkou" jsou zn.Riscossa a mají je běžně v Albertu a Tescu.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Ovocné želé bonbony
Přidáno před 1 hodinou

Fazolová směs s bramborem
Přidáno před 3 hodinami

Čachochbili
Přidáno před 6 hodinami

Nanuky z ostružin
Přidáno před 21 hodinami

Vepřová plec ve smetanové znojemské omáčce
Přidáno 19. 5. 2022 10:19

Toust v omeletě
Přidáno 19. 5. 2022 10:17
Právě bylo uvařeno:

Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
uvařil/a beban
před 6 minutami

Pečené plněné papriky
uvařil/a Jan Nemec
před 1 hodinou


Zapečené gnocchi se žampiony, kuřecím masem a uzeno - sýrovou omáčkou
uvařil/a Petulice
před 1 hodinou

Moravanské kuřecí nudličky
uvařil/a Dosire
před 1 hodinou

Pomazánka na obložené chlebíčky z vařených brambor
uvařil/a Fitulka
před 1 hodinou

Rillettes (rijet)
uvařil/a Fitulka
před 1 hodinou

Boršč z Arbatu
uvařil/a Fitulka
před 1 hodinou

Jednoduchá bublanina
uvařil/a Panova
před 1 hodinou

Vaječná polévka
uvařil/a jardakupsa
před 1 hodinou
Další recepty
Tématické fráze: hovězí oháňka recept hovězí ohánka recepty hovezi ohanka uzená hovězí oháňka hovezi ocasky ohanka recepty hovezi ocasky recept recepty hovězí oháňka recept hovězí oháňka oháňka recept cresti di gallo hovezi ohanka z poradu mnam italské hovězí recepty z hovězí ohánky vepřové ocásky recept uzené vepřové ocásky uzene ocasky recept uzené vepřové ocásky - recept těstoviny s italskou omáčkou crest di gallo
Suroviny: oháňka hovězí, olej olivový, cibule, česnek, celer, mrkev, rozmarýn, víno červené, protlak rajský, rajče, vývar hovězí, parmazán,
Cresti di Callo s italskou omáčkou z hovězí oháňky
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A6O7
22 názorů