Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Limitovaná mikulášská nabídka

Do obchodu

Buďáky (slíváky)

Hodnocení receptu je 5,0 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 177 min Doba přípravy: 160 min Doba tepelné úpravy: 17 min

177 min (160 min příprava + 17 min tepelná úprava)

28. 8. 2021 19:17

Suroviny pro 16

16

Kuchařky
Ivy Trhoňové
právě v prodeji

Iva Trhoňová

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 148 kJ / 2 903 kcal
Bílkoviny68,58 g
Tuky94,98 g
Vláknina18,16 g
Cholesterol 331 mg
Sodík 118 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy434,48 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Snažím se půlky švestek do těsta ukládat a balit tak, aby pak na plechu v buchtách ležely řeznou plochou nahoru. Mám jistotu, že šťáva, kterou během pečení uvolní, nenaruší spoj těsta pod buchtou a nevyteče mimo ni. Máte-li na plnění buchet jen menší, klasické švestky, balte je těsta celé, naplněné mákem a cukrem.

Tento a další moje recepty najdete na www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Puncocharova Jarka Puncocharova Jarka

3. 11. 2021 14:27

Já také nemám pekárnu ,ale vždy se mě vše povedlo ,tady vaří jen profíci ,děkuji za ně ..:-):-K;-):-Q

cathleen cathleen

29. 8. 2021 16:11

Marie Svarcova: děkuju :-* Těsto jde zpracovat i bez pekárny, samozřejmě ;-)

Marie Svarcova

29. 8. 2021 08:20

:yes::yes:i když nemám pekárnu , recept se mi líbí a foto je krásné <3:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: voda, vejce, sádlo, cukr, cukr vanilkový, kůra citronová, šťáva citronová, sůl, brambory, mouka hladká, mouka polohrubá, droždí čerstvé, švestky, mák mletý, cukr

TopRecepty.cz

Buďáky (slíváky)

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kG0v