Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 976 kJ / 950 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,65 g |
Tuky | 73,06 g |
Vláknina | 11,60 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 748 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 25,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatová omáčka s ricottou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mgyO
Moje poznámka
Rajčatová omáčka s ricottou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mgyO
Nejnovější recepty
Nutellové oříšky
Přidáno před 1 hodinou
Pivní cibulačka
Přidáno před 16 hodinami
Srnčí guláš
Přidáno před 17 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 17 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 21 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno 7. 10. 2025 21:36:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Americké okurky
magdalenka před 5 minutami
Jednoduchá jablečná buchta
Skunk před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 2 hodinami
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
VeronikaRob před 9 hodinami
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
Tomaassss před 10 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 12 hodinami
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 13 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 14 hodinami
Tématické fráze:
omacka z ricotty,
rajčatová omáčka s ricottou,
omáčka s ricottou,
ricotta omáčka,
smetanová omáčka s ricottou,
ricotta rajčata,
rajčata s ricottou,
omacka s ricotta,
recept rajčata ricotta,
rajcatova omacka s riccotou,
omáčka ricotta,
ricota do omáčky,
rajčatová omáčka s s ricottou,
omáčka s rikotty,
ricota omáčka k masu,
ricotta omáčka recept,
těstoviny s ricottou a rajčatová omáčka,
testoviny s ricotou a rajcata,
rajcatova omacka s gorgonzolou,
rajčata s ricotta
Suroviny:
rajče cherry,
sýr ricotta,
ořechy vlašské,
parmazán,
protlak rajčatový,
bazalka čerstvá,
sůl hrubozrnná
Komentáře (2)