Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srnčí lovecké závitky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 12. 2012 14:16

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 486 kJ / 1 550 kcal
Bílkoviny262,19 g
Tuky18,91 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 610 mg
Sodík 2,68 g
Sůl6,85 g
Sacharidy77,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Měla jsem docela mladé srnčí maso a pomalila jsem ho 3 hodiny-bylo to moc, maso se rozpadávalo a já měla co dělat, abych ho naservírovala po nařezání na talíř vcelku, ale vynikající to bylo i s roztřepaným masem, to si pište.

Tuto lahůdku si můžeme uvařit i bez PH na sporáku!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Bibinka

3. 9. 2015 10:55

Veronika.Hrozna:Verunko, mám radost, že chutnalo a že ji to uvařila;-) Nám také chutnalo moc:-p

Veronika.Hrozna

31. 8. 2015 13:09

Veronika.Hrozna:Poslala jsem fotečku ,stálo to za hřích ! Je to neskutečně dobré.Vyplatilo se počkat až to trošku odleží.:-p:-K

Veronika.Hrozna

31. 8. 2015 12:00

Veronika.Hrozna:Musím to nechat odležet aspoň dvě hodiny. Sosík je neskutečný ,dobrota :-K,ale maso se musí nechat uležet v sosíku.Srnčí,jako obvykle! Asi proto je to lepší vařit v pomaláči.
Ale bude to dobrota to mi věř.:-p Pošlu fotečku hned jak naservíruju.

Veronika.Hrozna

31. 8. 2015 10:23

Bibinko:No odležet to asi nestihne mám čtyři slovem písmem 4 závitky ! Odleží leda tak prázdný hrnec.

Veronika.Hrozna

31. 8. 2015 10:19

Bibinko:Už když se opékalo tak to voněló. :-K Dala jsem kůru z půlky citrónu a zdá se mi to málo! Kolik dáváš ty ?
Udělala jsem dvě změny dala jsem místo loveckého salámu Schwarzvaldskou šunku a opekla jsem závitky. Vyndala a a opekla cibulku jablíčko a a pak přidala vše ostatní i závitky. Už jsem chutnala sosíček,a asi nebudu citronovou šťávu přidávat. Myslím,že bude stačit ta z masíčka. Myslím,že ta šunka bude mít blahodárný vlyv na výsledek sladko,slanou a kyselou chuť.

Bibinka

31. 8. 2015 08:21

Veronika.Hrozna:Verunko, to jsem zvědavá, jak bude chutnat a máš pravdu, že druhý den je ještě lepší, ale kdo to má vydržet čekat že:-D

Veronika.Hrozna

30. 8. 2015 16:05

Veronika.Hrozna: Srnčí v lednici (ráno ješté běhalo) a recept je k realizaci.:-)

Veronika.Hrozna

4. 1. 2013 19:33

Zdena z JM: Ať tě to neodradí ,srnčí je takové,že ty chutě z koření do něj lezou velmi pomalu ! Já jsem se naučila,že srnčí péct nebo vařit den napřed a papat až na druhý den! To je :-p:-p:-p:-p:-p:-p

Veronika.Hrozna

4. 1. 2013 19:29

Dana61: Ale já jsem ochotna nějakou tu otýpku sena obětovat,co by člověk neudělal pro "bližního" svého! Když si na tom pochutná,tak proč ne!:-D:-D:-D;-)

Bibinka

4. 1. 2013 14:33

Zdena z JM:Zdeni, tu chuť poznáš jedině tak, že to uvaříš;-) Ono se to tak tváří, že je toho tam moc, ale výsledná chuť je senzační-nám bylo líto, že jsme všechno snědli a už nezbylo:-p

Zdena z JM

4. 1. 2013 12:23

Vůbec si nedokážu představit tu výslednou chuť.Tolik ingrediencí a rozdílných chutí (rybíz,brusinky,jablko,hořčice,worcester,lovečák,pórek). Myslím,že nakonec nepoznáte,že jíte zvěřinu. Ale když to někomu chutná,tak proč ne.

nofrona

4. 1. 2013 11:16

Jani, tato bašta mi utekla:-O
zvěřinu mám ráda:-p
a tvé dílko bych si s chutí dala:-8:yes::yes:

Dana61

4. 1. 2013 10:11

skvělý recept :yes::-D jo jo, to se to někomu vaří, když má srnčí:-D

pro serenu: jsi nenapravitelná, zase koukáš na recepty z masa:-//

pro veroniku.hroznou - asi jim nemůže odnést zásoby ze spíže, co by pak jedla;-)

suslajda

22. 12. 2012 15:22

Srnčí jsem už také vařila a vím, že je to výborné masenko takže bodík to jistí:yes::yes:

varilamyskakasicku

22. 12. 2012 14:24

mňam:-K:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: lovecký závitek závitky ze zvěřiny zvěřinové závitky zvěřinový závitek srnčí závitek srnčí recepty zavitky ze srnciho masa jak dlouho péct zvěřinu závitky ze srnčí kýty recepty ze srnčího jak dlouho péct srnčí závitky ze snčího lovecké recepty recept na zveřinovy salam recepr lovecký závitek srnčí recepty srnčí kýta srnčí kýta v pomaláči závitky ze srnčího dnes vaří zvěřinu

Suroviny: kýta srnčí, cibule, salám lovecký, hořčice plnotučná, marmeláda rybízová, džem brusinkový, pórek, omáčka worcesterová, šťáva citronová, kůra citronová, masox, mouka hladká, máslo, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Srnčí lovecké závitky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PWBn