Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 709 kJ / 1 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,69 g |
Tuky | 68,37 g |
Vláknina | 47,95 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 2,58 g |
Sůl | 6,18 g |
Sacharidy | 87,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatová omáčka na těstoviny z PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8D2
Moje poznámka
Rajčatová omáčka na těstoviny z PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8D2
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 10 minutami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 51 minutami
Dalgona sušenky
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 19 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 23 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 3 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 3 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 10 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 11 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 12 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 12 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 14 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 15 hodinami
Vepřové na houbách
Sahula před 15 hodinami
Tématické fráze:
rajčatová omáčka,
omáčka na těstoviny,
s italem v kuchyni recepty.cz,
sterilovaná rajčatová omáčka,
omáčka z rajčat,
rajčatová omáčka recept,
rajčatová omáčka z čerstvých rajčat,
rajčata na těstoviny,
omáčky na těstoviny,
s italem v kuchyni rajčatová omáčka,
testoviny v rajčatové omáčce,
rajčatové těstoviny,
recept na rajčatovou omáčku,
rajcatova omacka sterilovana,
omáčka těstoviny,
rajčatová omáčka k těstovinám,
těstoviny rajčata,
těstoviny s krevetami s italem v kuchyni,
omáčka z čerstvých rajčat na špagety,
omáčka z čerstvých rajčat
Suroviny:
rajče,
rajče sterilované,
celer,
mrkev,
cibule,
olej olivový,
sůl,
cukr přírodní,
bazalka čerstvá,
máslo
Komentáře (12)
Recept je náádherný, je to už druhý recpt na rajskou z pomalého hrnce, jiný, neboj. Krásný, a myslím, aspoň jak to čtu, i lepší. A že jsem teda na rajskou přímo fanatik. Vytisknu, vyzkouším, bod přidávám už teď Velikej