Smažené ravioly plněné ricottou s rajčatovou omáčkou
Těstoviny můžeme snadno připravit i doma. Naplníme je ricottou a uvaříme. Na závěr je ještě osmažíme obalené ve strouhance. Podáváme je s jednoduchou rajčatovou omáčkou, kterou provoníme bazalkou.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 989 kJ / 2 149 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,76 g |
Tuky | 78,20 g |
Vláknina | 24,68 g |
Cholesterol | 889 mg |
Sodík | 549 mg |
Sůl | 1,16 g |
Sacharidy | 258,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené ravioly plněné ricottou s rajčatovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY2Yp
Moje poznámka
Smažené ravioly plněné ricottou s rajčatovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY2Yp
Nejnovější recepty
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 4 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 13 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 2 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 4 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 6 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 6 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 7 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 7 hodinami
Fazolová polévka s uzeným masem
Kajkajak před 7 hodinami
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 9 hodinami
Linecká kolečka III.
Panova před 9 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
Lennulinka před 9 hodinami
Suroviny:
mouka semolinová,
vejce,
sůl,
voda,
olej olivový,
sýr ricotta,
mléko,
šťáva citronová,
strouhanka,
olej,
olej olivový,
česnek,
rajče,
sůl,
pepř mletý,
bazalka čerstvá
Komentáře (2)