Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 020 kJ / 4 546 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,05 g |
| Tuky | 141,30 g |
| Vláknina | 8,30 g |
| Cholesterol | 1,07 g |
| Sodík | 727 mg |
| Sůl | 2,30 g |
| Sacharidy | 737,41 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vejce rozdělíme na žloutky a bílky. Z bílků uděláme tuhý sníh.
Krok 2: Cukr se žloutky vyšleháme, postupně přidáváme ostatní suroviny a nakonec lehce vmícháme tuhý sníh.
Krok 3: Dáme péct na 180°C na cca 20 min, záleží, jak komu peče trouba.
Zveřejněno 7. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort boxerská rukavice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xxBn
Moje poznámka
Dort boxerská rukavice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xxBn
Nejnovější recepty
Extra pistáciový Paris-Brest podle Heleny Fléglové
Přidáno před 1 hodinou
Bezlepkové rohlíčky
Přidáno před 4 hodinami
Krkovice na černém pivu se zeleninou a nivovou přikrývkou
Přidáno před 5 hodinami
Éclair Tiramisu podle Heleny Fléglové
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční vídeňské dortíčky
Přidáno před 15 hodinami
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
Filomenka před 38 minutami
Valašské frgály
Radimjumbo před 1 hodinou
Nejlepší bublanina
Radimjumbo před 1 hodinou
Bramborák s masovou směsí
lenka.s.r před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Mutsynka před 2 hodinami
Měkoučké vánoční perníčky
Hawisa před 2 hodinami
Obrácené pečené řízky
Kmotrajara před 3 hodinami
Farářské řízky
Elliska4321 před 4 hodinami
Omáčka z čerstvých rajčat
maris před 6 hodinami
Tématické fráze:
dort jako ring,
dort ring,
dort ve tvaru ringu,
dort boxerská postup,
dort ve tvaru ring,
dort jako rukavice,
dort ve tvaru boxérských,
dort ve tvaru boxérských rukavice,
dort ve tvaru ringu a boxerskou rukavici
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mouka polohrubá,
olej,
voda,
prášek do pečiva,
mléko,
pudink vanilkový,
cukr,
máslo
Komentáře (1)