Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bábovka olejová z celých vajec

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lubik

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 423 kJ /
4 642 kcal
Bílkoviny98,04 g
Tuky169,93 g
Vláknina31,50 g
Cholesterol 792 mg
Sodík 536 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy664,45 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mouku, cukr, olej, mléko, prášek do pečiva vložíme do mísy a dobře promícháme. Polovinu směsi vlijeme do formy vysypané strouhankou. Do druhé poloviny směsi přidáme kakao a opatrně vlijeme do světlé směsi která už je ve formě. Krok 2: Pečeme ve středně vyhřáté troubě 35 - 45 minut.

Zveřejněno 4. 10. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J9nl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J9nl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Tohle těsto je k nezaplacení jde z něho udělat mnoho variat bábovek či buchet .Já dělám bábovku tak,že přidám 5-6 nastrouhaných jablek a místo klasického prášku do pečiva dávám prášek do perníku bábovka je krásné vláčná nedusí.:yes::-K

Tyhle "olejové" bábovky jsou fajn,že to nejsou žádné "dusivky":yes:

Tématické fráze:
bábovka ze 3 vajec, olejová bábovka bez mléka, olejova babovka, bábovka 3 vejce, bábovka ze 3vajec, babovka z 3 vajec recept, babovka z vajec, jde udělat bábovka bez mléka, bábovka z 10 vajec, hrnkova babovka ze 3 vajec, babovka z celich vajec, olejova babovka 3 vejce, olejová buchta 3 vejce, olejova babovka s mákem, babovka 2 vejce olej, babovka s 3 vajec, top recepty olejová babovka, olejova babovka a makem, babovka se 3 vejci, bublanina z celých vajec

Suroviny:
mouka polohrubá, cukr, olej, mléko, vejce, prášek do pečiva, kakao, tuk, strouhanka

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu