Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 200 kJ / 2 199 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,55 g |
| Tuky | 30,03 g |
| Vláknina | 39,59 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 41 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 394,80 g |
Postup přípravy
Osvědčilo se mi během třetího kynutí pekárnu vypnout, těsto nechat více (a delší čas) dokynout a pak zapnout program Pečení, který trvá 60 minut.
Hotový chleba vyklopíme a necháme zchládnout na mřížce.
Zveřejněno 8. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chleba z DP s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7qYO
Moje poznámka
Chleba z DP s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7qYO
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 14 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 15 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 16 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 16 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 18 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Andruse před 2 hodinami
Vepřová krkovice s bramborem v PH
Pavlina06 před 2 hodinami
Zdravý makový koláč
Janicee před 10 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 12 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 12 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 13 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 13 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 14 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 15 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 16 hodinami
Tématické fráze:
chléb z dp,
chleba s dp,
recept na chleba z dp,
recept chleba s bramborem,
domácí bramborový chleba do trouby,
kde nechat zchladnout chléb,
recepty na chleba z dp
Suroviny:
voda,
brambory,
olej,
mouka celozrnná žitná,
mouka hladká,
mouka chlebová,
semínka lněná,
kvas žitný,
droždí čerstvé
Komentáře (2)