Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 960 kJ / 230 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,00 g |
Tuky | 1,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 198 mg |
Sůl | 0,48 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavé kousky z rybího filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oB2B
Moje poznámka
Křupavé kousky z rybího filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oB2B
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 1 hodinou
Skořicové podkovy
Přidáno před 10 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládové řezy s kokosem
Olivia1991 před 8 minutami
Podzimní krémová polévka s opečenou slaninou a kapustičkami
tsmolova před 56 minutami
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 1 hodinou
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 8 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 13 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 13 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 13 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 14 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 14 hodinami
Tématické fráze:
rybí filé nowaco,
file nowaco recepty,
file nowaco recept,
obalené rybí filé,
rybí filé v mouce,
file novaco recepty,
nowaco recepty,
křupavé rybí kousky v troubě,
rybi file v remosce,
jak pripravit rybi file,
rybí filé,
filé kousky,
rybí filé s libečkem,
obalené file v mouce,
rybí filé obalené v mouce,
křupavé rybí filé recepty,
filé novaco pečené v troubě,
smazene file priprava,
rybi file krupave,
spříprava rybího filé
Suroviny:
filet rybí,
citron,
mouka hladká,
libeček,
koření na ryby,
sůl,
olej
Komentáře (3)