Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Těstovinový salát s tuňákem a zálivkou

Hodnocení receptu je 3,5 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

MiskaM MiskaM

Středně náročný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 417 kJ /
2 968 kcal
Bílkoviny80,77 g
Tuky111,17 g
Vláknina24,50 g
Cholesterol 222 mg
Sodík 1,01 g
Sůl2,33 g
Sacharidy398,77 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Ještě přidáme lžíci oleje, aby se těstoviny nelepily. Krok 2: Pak těstoviny přecedíme, přidáme celou konzervu kukuřice, všechna cherry rajčátka, která jsme nakrájeli na čtvrtky, celé dvě konzervy tuňáka (šťávu jsem slila) a na nudličky nakrájené pekingské zeli. Osolíme a opepříme. Krok 3: Dále připravíme zálivku. Do misky dáme celý bílý jogurt, zakysanou smetanu, majonézu, šťávu z citronu, sůl a cukr. Vše promícháme a nalijeme do připraveného salátu. Krok 4: Promícháme, podle potřeby dosolíme a opepříme.

Zveřejněno 19. 8. 2017

Poznámka autorky MiskaM

Kdo chce, může salát ještě pokapat citrónem. Přeji dobrou chuť :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BMjQ

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BMjQ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
zálivka na těstovinový salát s tuňákem, těstovinový salát s tuňákem a zalivkou, těstovinovy salát s tuňákem a kukuřici, testovinovy salat s tunakem zalivka, zálivka na těstovinový salát, těstovinový salát s tuňákem, těstoviny s tuňákem z konzervy, zalivka na tunakove těstoviny, těstoviný salát s tuňákem, zálivka do těstovin, testovinovy salat se zalivkou, těstoviny s tuňákem a zalivka, těstoviny tuňak jogurt pekingske zeli, testovinovy salat s tunakem a zakysanou, těstoviný salát s tunákem a olivami4

Suroviny:
těstoviny, rajče cherry, kukuřice, tuňák ve vlastní šťávě, zelí pekingské, sůl, pepř bílý, jogurt bílý, smetana zakysaná, citron, majonéza, cukr, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu