Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibulový salát s rajčaty

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 185 kJ /
522 kcal
Bílkoviny5,03 g
Tuky28,43 g
Vláknina20,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 44 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy53,73 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibule nakrájíme na měsíčky. V pánvi rozehřejeme olej, přidáme cibule, med, nakrájenou papričku, sůl a pepř. Krok 2: Cibuli necháme zesklovatět a opékáme krátce, musí zůstat křupavá. Med se rozpustí a lehce zkaramelizuje. Krok 3: Lehce opečenou cibuli dochutíme pepřem, octem, balsamikovým krémem a odstavíme. Do vlažného salátu vmícháme nakrájená rajčátka a salát dáme uležet. Krok 4: Při podávání posypeme jemně nakrájeným pórkem. Podáváme jako přílohový salát, třeba ke grilovanému masu.

Zveřejněno 27. 8. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cibulový salát s rajčaty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rGl2

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cibulový salát s rajčaty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rGl2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

mika 59 tvoj salat je nebicko v papulke-excelentny,hodil sa mi zrovna dneska ku karfiolu s vajickami,mnaaam v mojej kuchyni bude pravidelne zaradeny:-K:-K:-K:-K:-K:yes::yes::yes::yes::yes::-):-):-):-)

popoluska340: Tak to teda je nebicko v papulce,vcera jsem ho delala znovu a zbyly na me sotva dve lzicky:-D

Dneska jsem grilovala maso na spejlich a k tomu jsme si dali tento vynikajici salatek.Manzel taky moc chvalil i kdyz na salaty moc neni[ale jist je musi:-8]Chutna opravdu znamenite:-K:-K:-K

<3<3Nadhera,tento salatek nam bude urcite vsem chutnat:-K:yes::yes:

Parada ukladam na vyskusanie,uz teraz viem,ze mi bude chutit:-):-):-):yes::yes::yes::yes:

Udělám, udělám!! Už ráno, nebo dopoledne jsem se těšila na recept, když jsem ho viděla na FB ;-)

Tématické fráze:
rajčatovo cibulový salát, rajčatový salát s cibulí, rajčatový salát s octem a cibulí, cibulový salát, rajčatová salat s cibuli, rajcatovy salat, cibulový salát recept, salát rajčatovy s cibulí, rajčatovocibulový salát, rajčotovo cibulovej salát, rajčátko cibulovy salát, saláty z cibule, rajcatovo cibulovej salat, rajčatový cibulovy salát, cibulový salát s rajčaty, salat cibule rajce paprika pepr jablečný ocet, rajčatový salát s cibuli a octem, rajčatový salát s s medem, rajcatovy salat s medem, rajčatový salát s cibule s medem

Suroviny:
cibule bílá, cibule červená, rajče cherry, olej, med, krém, ocet vinný, chilli paprika čerstvá, sůl, pepř, salát

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu