Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 952 kJ / 945 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 175,10 g |
| Tuky | 26,60 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 409 mg |
| Sodík | 865 mg |
| Sůl | 2,18 g |
| Sacharidy | 1,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí prsa s exotickým ovocem (bez tuku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ql15
Moje poznámka
Kuřecí prsa s exotickým ovocem (bez tuku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ql15
Nejnovější recepty
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 21 minutami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 1 hodinou
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 3 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 13 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 13 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 15 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 16 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 16 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 17 hodinami
Tématické fráze:
kaki s kuřecím masem,
kureci maso s ovocem,
kuřecíprsa s ovocem,
kuřecí s kaki,
kuřecí prsa recept,
kureci prsa s ovoce,
kuřecí na z kaki,
kureci prsa na kaki,
kuřeci a z kaki,
recepty s exotickým ovocem,
kuřecí prsa na ovoci,
kaki a kureci,
kureci prsa na mandarinky,
kureci prsa na mandarinky,
maso z ovocem,
kuřecí prsa s kaki
Suroviny:
prsa kuřecí,
kaki,
mandarinky,
brusinky zavařené,
sůl,
pepř,
parmazán
Komentáře (8)
Už vás čtu jenom z čiré zvědavosti...
Vy zde podrobujete tortuře evidentně nedozrálé kaki, jehož konzistence se blíží spíše cukrové řepě
Griluji kdeco, tak jsem tedy poprvé zkusil opražit i naměsíčkované mandarinky...
Proč se to tak dělá?
Pravda, MĚKKÁ dužina ještě poněkud změkla, zato ale slupečky ztuhly a zhořkly (hořkost mi nevadí).
Pokud se to ad. 3 postupu ještě vaří, nestačilo by to i bez opékáni předem?
No, "Éto váše děěělo", že