Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 952 kJ / 945 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 175,10 g |
Tuky | 26,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 409 mg |
Sodík | 865 mg |
Sůl | 2,18 g |
Sacharidy | 1,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí prsa s exotickým ovocem (bez tuku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ql15
Moje poznámka
Kuřecí prsa s exotickým ovocem (bez tuku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ql15
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 32 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 43 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 7 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 13 hodinami
Tématické fráze:
kaki s kuřecím masem,
kureci maso s ovocem,
kuřecíprsa s ovocem,
kuřecí s kaki,
kuřecí prsa recept,
kureci prsa s ovoce,
kuřecí na z kaki,
kureci prsa na kaki,
kuřeci a z kaki,
recepty s exotickým ovocem,
kuřecí prsa na ovoci,
kaki a kureci,
kureci prsa na mandarinky,
kureci prsa na mandarinky,
maso z ovocem,
kuřecí prsa s kaki
Suroviny:
prsa kuřecí,
kaki,
mandarinky,
brusinky zavařené,
sůl,
pepř,
parmazán
Komentáře (8)
Už vás čtu jenom z čiré zvědavosti...
Vy zde podrobujete tortuře evidentně nedozrálé kaki, jehož konzistence se blíží spíše cukrové řepě
Griluji kdeco, tak jsem tedy poprvé zkusil opražit i naměsíčkované mandarinky...
Proč se to tak dělá?
Pravda, MĚKKÁ dužina ještě poněkud změkla, zato ale slupečky ztuhly a zhořkly (hořkost mi nevadí).
Pokud se to ad. 3 postupu ještě vaří, nestačilo by to i bez opékáni předem?
No, "Éto váše děěělo", že