Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 519 kJ / 1 319 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,13 g |
Tuky | 49,04 g |
Vláknina | 25,16 g |
Cholesterol | 73 mg |
Sodík | 971 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 165,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji restujeme 3 minúty na kocky nakrájané zemiaky. Osolíme, okoreníme, pridáme papriku, premiešame a zakryté za občasného premiešania opekáme 15 minút (nepodlievať).
Krok 2: Potom pridáme kúsky ryby, na polovice narezané olivy a na rezance nakrájanú šunku. Opatrne premiešame a už len 5 min prehrievame.
Krok 3: Pri podávaní posypeme pažitkou.
Zveřejněno 16. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory s rybičkami a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5kWK
Moje poznámka
Brambory s rybičkami a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5kWK
Nejnovější recepty
Květákové kari s brokolicí, paprikami a baby špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí steak s rebarborovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Čokoládové polevy se smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Jahodovo-levandulový džem
Přidáno 5. 6. 2025 18:03
Bramborák s vepřovými nudličkami a zeleninou
Přidáno 5. 6. 2025 13:54
Šátečky s náplní z masa a zelí
Přidáno 5. 6. 2025 13:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomazánka z nivy
Jan Nemec před 29 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Nadezda76 před 53 minutami
Kuře na paprice se smetanou
Kozakovic před 1 hodinou
Řezy s rebarborovým pudinkem
martiline před 2 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
Lenka Hamrlova před 2 hodinami
Rychlý jogurtový koláč s jahodami
Noumik před 12 hodinami
Játrová omáčka
Antonausprag před 14 hodinami
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 16 hodinami
Segedínský guláš
Bomber před 16 hodinami
Tématické fráze:
francouzské brambory s tuňákem a olivami,
šťouchané brambory s olivami
Suroviny:
brambory,
rybičky,
šunka,
olivy,
paprika sušená sladká,
olej,
sůl,
pažitka
Komentáře (2)