Zapečený květák s brokolicí a dvěma druhy sýru podle Eduarda
Suroviny
Porce: 2-4 porce, podle velikosti zeleniny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 360 kJ / 564 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,00 g |
| Tuky | 29,00 g |
| Vláknina | 20,50 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 650 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 18,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený květák s brokolicí a dvěma druhy sýru podle Eduarda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OjvE
Moje poznámka
Zapečený květák s brokolicí a dvěma druhy sýru podle Eduarda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OjvE
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 3 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 18 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 21 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Salát Emerald
Přidáno 20. 12. 2025 10:41:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
JanSmola před 1 hodinou
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
katkachromcova2 před 1 hodinou
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 2 hodinami
Vánočka III
Marcela.Ma. před 4 hodinami
Kapří hranolky
loing před 13 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 13 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 13 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 13 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 14 hodinami
Tématické fráze:
zapečený květák s brokolicí a kuskusem,
zapečený květák s brokolicí,
jak uvarit kvetak a brokolici,
zapečená brokolice s květákem,
recept květák s brokolice,
brokolice recepty a květáku,
zapečené brambory s brokolicí a 4 druhy sýru,
kuskus s s květákem a brokolicí,
recept zapečený květák s brokolicí
Suroviny:
květák,
brokolice,
sýr camembert,
olej,
máslo,
sýr gouda,
sůl,
pepř,
koření provensálské
Komentáře (6)