Kedlubnové zelí s jablky a česnekem
Klasické české pokrmy si nikdo nedovede představit bez dušeného zelí. Zkoušeli jste však zelí z kedlubny? Má příjemně nasládlou chuť, voní po česneku a hodí se k pečenému masu a knedlíkům.
Suroviny pro 4 porce
4-5
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 457 kJ / 587 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,83 g |
| Tuky | 2,23 g |
| Vláknina | 46,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 183 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 103,50 g |
Postup přípravy
pořádně promícháme, podlijeme vodou a necháme dusit. Krok 3: Podle potřeby podléváme vodou, dusíme cca 20-30 minut. Na závěr dochutíme solí.
Zveřejněno 9. 6. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kedlubnové zelí s jablky a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ml4m
Moje poznámka
Kedlubnové zelí s jablky a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ml4m
Nejnovější recepty
Mandarinková roláda z bílků
Přidáno před 15 minutami
Tyčinky se sýrem a kmínem
Přidáno před 1 hodinou
Smažený candát na másle podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Linecké růžičky
Přidáno před 4 hodinami
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 4 hodinami
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koule v rajdě - dietní a skvělé
Jan Nemec před 1 hodinou
Tvarohovo-jablková bábovka
Vladka321 před 1 hodinou
Linecké cukroví
jarmila58 před 1 hodinou
Křupavé a chutné houstičky podle babičky
MarinetteQueen3 před 2 hodinami
Kedlubnová polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Pracny
xx_nattali_xx před 2 hodinami
Vanilkové rohlíčky
xx_nattali_xx před 2 hodinami
Perníčky
xx_nattali_xx před 2 hodinami
Koprová omáčka
RomanaMonika před 3 hodinami
Banánové brownies
Vladula92 před 4 hodinami
Tématické fráze:
kedlubnové zelí s jablky,
struhadlo na kedlubny giganty,
kedlubnový zelí,
recept kedlubny a pórek,
kedlubnové zelí s jablkem
Suroviny:
kedlubna,
jablko,
pórek,
česnek,
sůl,
olej olivový
Komentáře (2)