Suroviny pro 20
20
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 212 kJ / 3 397 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,82 g |
| Tuky | 227,86 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 1,63 g |
| Sodík | 810 mg |
| Sůl | 2,16 g |
| Sacharidy | 259,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vajcia s cukrom som vymiešala. Malinový puding a prášok do pečiva som zmiešala a preosiala do cesta a zamiešala opatrne. Plech som vystlala papierom na pečenie, cesto som vyliala zarovnala. Rúru som nechala vyhriať na 180°C a piekol sa 10 min. Upečený som nechala chladiť na mriežke. Takto som pripravila aj druhý korpus.
Krok 2: Pripravila som krém. V mlieku som vymiešala pudingy a uvarila hustú kašu. Nechala som ju chladiť na mriežke. Maslo s cukrom som vymiešala a pridávala som po lyžici vychladnutý puding.
Želatínu za studena som pripravila podľa návodu a pridávala som k nej krém a všetko spolu vyšľahala. Napokon som pridala koňak. Krém som rozdelila na 3 rovnaké časti a uložila do chladničky stuhnúť. Krok 3: Na spodný plát som dala horúci jahodový lekvár a položila som tretinu krému. Piškóty som máčala v jahodovom sirupe a ukladala na krém. Na piškóty som uložila druhú časť krému. Zakryla so druhým korpusom, zaťažila a uložila do chladničky na noc. Tretiu časť krému som nechala v chladničke tiež. Krok 4: Druhý deň som pripravila šľahačku, natrela som navrch, uložila do chladničky a nechala som ju stuhnúť. Koláč som krájala horúcim nožom. Tretinu šľahačky som odložila. Pridala som k nej 1 PL jahodového džemu, naplnila do cukrárskeho vrecka a ozdobila som vrch. Zdobila som čerstvými jahodami.
Želatínu za studena som pripravila podľa návodu a pridávala som k nej krém a všetko spolu vyšľahala. Napokon som pridala koňak. Krém som rozdelila na 3 rovnaké časti a uložila do chladničky stuhnúť. Krok 3: Na spodný plát som dala horúci jahodový lekvár a položila som tretinu krému. Piškóty som máčala v jahodovom sirupe a ukladala na krém. Na piškóty som uložila druhú časť krému. Zakryla so druhým korpusom, zaťažila a uložila do chladničky na noc. Tretiu časť krému som nechala v chladničke tiež. Krok 4: Druhý deň som pripravila šľahačku, natrela som navrch, uložila do chladničky a nechala som ju stuhnúť. Koláč som krájala horúcim nožom. Tretinu šľahačky som odložila. Pridala som k nej 1 PL jahodového džemu, naplnila do cukrárskeho vrecka a ozdobila som vrch. Zdobila som čerstvými jahodami.
Zveřejněno 11. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řezy růžový sen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j4gy
Moje poznámka
Řezy růžový sen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j4gy
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 1 hodinou
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 14 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 19 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 1 hodinou
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 11 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 13 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 13 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 13 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 14 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 14 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 14 hodinami
Tématické fráze:
bebe řezy na plech,
ruzove řezy,
růžové řezy recept,
bebe řezy s pudinkem,
řezy růžový sen,
kokosový sen řezy,
řezy růžový sen
Suroviny:
vejce,
cukr krystal,