Suroviny pro 20
20
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 533 kJ / 4 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,10 g |
Tuky | 227,38 g |
Vláknina | 41,40 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 458 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 491,19 g |
Postup přípravy
Krok 1: Najprv som pripravila čokoládu, ktorú som nakrájala na malé kocky. Vajcia som rozdelila a k bielkom som pridala štipku soli a vyšľahala tuhý sneh. Žĺtky som s cukrom, vanilkou vyšľahala, pridala som k nim múku zmiešanú s práškom do pečiva, rum a gaštanové pyré. Napokon som primiešala žľahka bielkový sneh a kocky čokolády.
Plech som vystlala papierom na pečenie, cesto som vyliala a zarovnala. Rúru som nechala vyhriať na 180°C a piekol sa 12 min, upečený som nechala chladiť na mriežke. Krok 2: Pripravila som krém. Šľahačku s cukrom a smetafixom som vymiešla na tvrdú hmotu, primiešala som rozmrvené gaštanové pyré, kakao a rum. Krém som dala stuhnúť do chladničky. Krok 3: Na vychladnutý korpus som natrela horúci jahodový lekvár. Na lekvár som natrela vychladený krém a koláč som opäť dala stuhnúť.
Pripravila som vymiešaním šľahačku s cukrom a smetafixom. Vychladnutý koláč som natrela šľahačkou a tretinu som odložila na zdobenie. Vychladený koláč som nakrájala na rezy horúcim nožom. Zostatok šľahačky som naplnila do cukrárskeho vrecka a ozdobila vrch. Do strednej ružičky som vložila višňu.
Plech som vystlala papierom na pečenie, cesto som vyliala a zarovnala. Rúru som nechala vyhriať na 180°C a piekol sa 12 min, upečený som nechala chladiť na mriežke. Krok 2: Pripravila som krém. Šľahačku s cukrom a smetafixom som vymiešla na tvrdú hmotu, primiešala som rozmrvené gaštanové pyré, kakao a rum. Krém som dala stuhnúť do chladničky. Krok 3: Na vychladnutý korpus som natrela horúci jahodový lekvár. Na lekvár som natrela vychladený krém a koláč som opäť dala stuhnúť.
Pripravila som vymiešaním šľahačku s cukrom a smetafixom. Vychladnutý koláč som natrela šľahačkou a tretinu som odložila na zdobenie. Vychladený koláč som nakrájala na rezy horúcim nožom. Zostatok šľahačky som naplnila do cukrárskeho vrecka a ozdobila vrch. Do strednej ružičky som vložila višňu.
Zveřejněno 24. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tyrolské kaštanové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r464
Moje poznámka
Tyrolské kaštanové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r464
Nejnovější recepty
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno před 2 hodinami
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno před 23 hodinami
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno 10. 7. 2025 09:00:02
Těstoviny s krémovou omáčkou Alfredo s krevetami a brokolicí
Přidáno 10. 7. 2025 06:47:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč s drobenkou
Malinka89 před 1 hodinou
Pečená krkovice s lilkem a smetanou
Kovisova před 2 hodinami
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Malinka89 před 2 hodinami
Kuře na tymiánu
Jan Nemec před 3 hodinami
Cukeťák II
xSarka před 4 hodinami
Uzená zelňačka
Vašek před 4 hodinami
TOP Banánový chlebík
danila před 5 hodinami
Kuřecí maso na kari s kokosovým mlékem a rýží
Sally.K51 před 5 hodinami
Masové kuličky na kedlubnách
Liduš před 5 hodinami
Nepečené kokosové košíčky s čerstvým ovocem
Amphibian před 8 hodinami
Tématické fráze:
gastanove rezy,
tyrolske kocky,
kastanove rezy,
gaštanové kocky,
gaštanové řezy s krémem,
kaštanový koláč
Suroviny:
máslo,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
sůl,
vejce,
pyré kaštanové,
rum,
mouka hladká,
čokoláda hořká,
prášek do pečiva,
šlehačka 33%,
cukr moučkový,
pyré kaštanové,
smeta-fix,
kakao,
rum,
šlehačka 33%,
cukr,
smeta-fix,
višně,
jahodová marmeláda
Komentáře (3)