Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 791 kJ / 2 340 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,77 g |
Tuky | 7,75 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 4 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,06 g |
Sacharidy | 499,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perní(č)kový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VMM5
Moje poznámka
Perní(č)kový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VMM5
Nejnovější recepty
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 2 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Mozzarella grilovaná ve vinném listu
Přidáno před 3 hodinami
Špízy se sýrem v šunce a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Letní vaječná tlačenka
Přidáno před 3 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatové chutney
BlaV. před 1 hodinou
Švestkový kompot
Backurka před 2 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 4 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 5 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 6 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 6 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 6 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 6 hodinami
Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou
Jitka29 před 6 hodinami
Tématické fráze:
perniperníčky,
perni recepty
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
prášek do perníku,
med,
rum,
mléko,
pečící papír,
povidla švestková,
poleva čokoládová,
bílek,
mandle,
poleva bílková
Komentáře (7)
Tak tadyk tomutok se nedá vytknout ani Ň
No, pominuli cca 170 g švestkových povidel v surovinách a zhruba 200 g povidel v postupu, že
***
Honila ho mlsná a pekl v remosce...
Vložil do studeného přístroje a opravdu za 30´ bylo napečíno
Bod 6 postupu také OK
Po ochutnání formu zadekloval orig. víkem a sestavu uklidil z dosahu do komory, že aby bylo po dvou dnech proležení ještě co ochutnávat, že