Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bulky s podmáslím (bez pekárny)

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Zigulka Zigulka

Středně náročný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

Suroviny

Porce: 8 bulek

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 263 kJ /
1 975 kcal
Bílkoviny66,55 g
Tuky15,21 g
Vláknina28,68 g
Cholesterol 16 mg
Sodík 6,58 g
Sůl16,00 g
Sacharidy378,64 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Necháme vyskytnout kvásek v teple. Krok 2: Vypracujeme vláčné těsto ze surovin a kvásku (já dělám ručním mixérem s hnětači), které necháme v teple 1 hodinu kynout. Krok 3: Po vykynutí těsto vyklopíme na vál, rozdělíme na 8 kusů (rozřežu jako pizzu) a vytvoříme bulky. Krok 4: Můžeme do bulek udělat nožem křížek. Krok 5: Bulky necháme 20 minut kynout, potřeme vodou a posypeme. Krok 6: Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 °C 25 minut. Na dno trouby dávám misku (pečící) s vodou, aby se trouba zapařila.

Zveřejněno 10. 3. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bulky s podmáslím (bez pekárny)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nyYl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bulky s podmáslím (bez pekárny)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nyYl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
bulky z podmáslí, housky z podmáslí, bulky a podmasli, sýrové bulky z podmáslí, bulky bez kvásek

Suroviny:
voda, cukr, droždí, mouka hladká, podmáslí, mouka hladká, mouka chlebová pšeničná, mouka špaldová celozrnná, olej, sůl,

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu