Postup přípravy
Krok 1: Maso potřeme olejem a důkladně posypeme solí a pepřem.
Krok 2: Na velké (pokud možno nepřilnavé) pánvi dáme steaky a z obou stran opékáme asi čtyři minuty (podle tloušťky masa či dle chuti, zda má být maso málo, středně či zcela propečené).
Krok 3: Vyndáme z pánve a necháme cca 5 minut odpočinout, aby se v nich šťáva rovnoměrně rozptýlila. Podávala jsem s jarní cibulkou a grilovanými brambory.
Zveřejněno 12. 5. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chutný steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lrzr
Moje poznámka
Chutný steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lrzr
Nejnovější recepty
Muffiny z rýžové mouky
Přidáno před 3 hodinami
Kynuté knedlíky s mirabelkovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 11 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 15 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové koblihy
Bretik před 28 minutami
Smetanová omáčka z cukety a kořenové zeleniny (bez mouky)
Miluska56 před 46 minutami
Cuketová omáčka na špagety
Angel8 před 1 hodinou
Bramborový chleba III.
HanaS92 před 1 hodinou
Krémová pórková polévka
TondaS před 2 hodinami
Masové knedlíčky v houbové omáčce
Sahula před 2 hodinami
Pikantní špagety s hlívou ústřičnou
Sahula před 2 hodinami
Dračí špízy s hlívou ústřičnou
Sahula před 3 hodinami
Vepřová játra na paprikách s hlívou ústřičnou
Sahula před 3 hodinami
Vepřové s hlívou ústřičnou
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
hovězí steak,
hovězí steak recept,
recept na steak,
recept steak,
steak recept,
steaky hovězí recept,
steak recepty,
chutný steejk,
recepty z hovězího,
recepty na hovězí steak,
recept na hovězí steaky,
recepty hovězi steak,
steaky recepty,
hovězí steaky,
hovězí steak recepty,
recept stejk
Suroviny:
steak hovězí,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (4)