Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 222 kJ / 1 248 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,89 g |
| Tuky | 86,61 g |
| Vláknina | 34,57 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 620 mg |
| Sůl | 1,48 g |
| Sacharidy | 79,97 g |
Postup přípravy
Když voda začne vařit, vaříme 20 minut, na konec můžeme ještě osolit dle chuti.
Zveřejněno 19. 5. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlívová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Zq1
Moje poznámka
Hlívová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Zq1
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 9 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 14 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 15 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 16 hodinami
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno 11. 12. 2025 21:55:54
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno 11. 12. 2025 21:44:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
kolarz90 před 2 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 3 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 5 hodinami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 5 hodinami
Kapustová polévka
Topmoni před 6 hodinami
Ořechovo-jablečný koláč II
jliv22 před 6 hodinami
Hrníčková bábovka
karolinanenickova10 před 6 hodinami
Výborné lasagne
Ketynna před 8 hodinami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 8 hodinami
Tématické fráze:
hlivova gulasova polevka,
hlívová polévka videorecept,
hlívová polévka s mrkvi,
hlívová gulášová polévka s brambory,
hlívová polévka,
hlívová polévka recept na 4 porce,
hlívová polévka top recepty,
hlívová polévka s brambory,
polévka hlivova,
hlivova gulasovka,
hlívová polévka bez masoxu,
hlivova gulasova
Suroviny:
máslo,
hlíva ústřičná,
celer,
mrkev,
brambory,
kmín mletý,
masox,
sůl,
pepř celý,
koření nové koření,
kmín mletý
Komentáře (1)