Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 222 kJ / 1 248 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,89 g |
Tuky | 86,61 g |
Vláknina | 34,57 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 620 mg |
Sůl | 1,48 g |
Sacharidy | 79,97 g |
Postup přípravy
Když voda začne vařit, vaříme 20 minut, na konec můžeme ještě osolit dle chuti.
Zveřejněno 19. 5. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlívová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Zq1
Moje poznámka
Hlívová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Zq1
Nejnovější recepty
Rychlý koláč s tvarohem a jahodami
Přidáno před 8 hodinami
Tvarohová zmrzlina s mangem
Přidáno před 12 hodinami
Konzumní kmínový chléb
Přidáno před 14 hodinami
Jahodový džem s rebarborou
Přidáno 28. 5. 2025 18:00
Zeleninový salát – co lednice nabízí
Přidáno 28. 5. 2025 17:30
Chuťovky s ochuceným sýrem
Přidáno 28. 5. 2025 17:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionovo-bramborová polévka
xSarka před 1 minutou
Čokoládovo-jablečný moučník
xSarka před 4 minutami
Staročeské plátky podlévané pivem
hifiklub před 2 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Scarlet2 před 4 hodinami
Krémová pórková polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Moučník s tvarohem a jahodou
Kakoska před 7 hodinami
Babiččiny škvarkové placky
danielle72 před 7 hodinami
Opravdu křupavé vafle
karel.prchlik2 před 8 hodinami
Jahodový nápoj
iveta.kroul před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Ketynna před 8 hodinami
Tématické fráze:
hlivova gulasova polevka,
hlívová polévka videorecept,
hlívová polévka s mrkvi,
hlívová gulášová polévka s brambory,
hlívová polévka,
hlívová polévka recept na 4 porce,
hlívová polévka top recepty,
hlívová polévka s brambory,
polévka hlivova,
hlivova gulasovka,
hlívová polévka bez masoxu,
hlivova gulasova
Suroviny:
máslo,
hlíva ústřičná,
celer,
mrkev,
brambory,
kmín mletý,
masox,
sůl,
pepř celý,
koření nové koření,
kmín mletý
Komentáře (1)