Suroviny
Porce: 4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 476 kJ / 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,36 g |
Tuky | 15,77 g |
Vláknina | 4,30 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 238 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 28,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oloupu brambory a dám vařit. Přidám sušené hřiby, sůl, pepř, bobkový list a část krájeného kopru.
Krok 2: Až jsou brambory měkké, přiliji smetanu a vložím zbytek kopru. Provařím, dochutím octem a cukrem.
Zveřejněno 22. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kulajda se sušenými hřiby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/94L4
Moje poznámka
Kulajda se sušenými hřiby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/94L4
Nejnovější recepty
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 1 hodinou
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 2 hodinami
Hrnková cuketová bábovka
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí karbanátky s houbami
Přidáno před 13 hodinami
Květákové karbanátky se sýrem a šunkou
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí steak s houbovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře pečené v máslové marinádě
michaelatomastikova999 před 6 minutami
Šťáva k masu
JardaMa před 1 hodinou
Bábovka (hrníčková, olejová)
Kiki před 1 hodinou
Sváteční maková bábovka
Edlsek před 1 hodinou
Mleté maso s tarhoňou a zeleninou
Macek2511 před 1 hodinou
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
Stepankova před 2 hodinami
Moje muffiny
Mili5 před 2 hodinami
Třený borůvkový koláč s drobenkou
icecube58 před 3 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
wimra před 4 hodinami
Olejový koláč s ostružinami
wimra před 4 hodinami
Tématické fráze:
kulajda s hribama asmetanou,
kulajda se susenych hribu,
jak zahustit kulajdu,
kulajda s hribama,
smetanova polevka se sušenými hriby,
kulajda recept,
polevka hriby, brambory
Suroviny:
brambory,
vejce,
kopr,
smetana 33%,
sůl,
pepř,
bobkový list,
houba hřib,
ocet,
cukr
Komentáře (5)