Suroviny
Porce: 30 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 294 kJ / 2 460 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,67 g |
Tuky | 153,78 g |
Vláknina | 0,80 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 689 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 216,02 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vodu, heru a sůl svaříme, do směsi vmícháme mouku a 3 minuty odpalujeme.
Krok 2: Těsto dáme částečně zchladit a pak po jednom do něj zapracujeme vejce.
Cukrářským sáčkem na plech stříkáme větrníčky. Krok 3: Pečeme na 220 stupňů dorůžova.
Plníme krémem z uvařeného pudinku, másla a cukru.
Cukrářským sáčkem na plech stříkáme větrníčky. Krok 3: Pečeme na 220 stupňů dorůžova.
Plníme krémem z uvařeného pudinku, másla a cukru.
Zveřejněno 3. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémové větrníčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N4n8
Moje poznámka
Krémové větrníčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N4n8
Nejnovější recepty
Dědova kulajda
Přidáno před 3 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Salát s křehkým čerstvým čajotem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí stir-fry s rýží
Přidáno před 13 hodinami
Tuňákové placičky s nivou
Přidáno před 13 hodinami
Proteinový marshmallow dezert
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka s játrovými knedlíčky
Kajkajak před 2 hodinami
Prosedlá buchta s tvarohem
káťa před 3 hodinami
Francouzské brambory
JanaMo před 3 hodinami
Nejlepší litý perník
vesnickydesolat před 4 hodinami
Drobenkový hruškový koláč
Ajca1 před 4 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Lucie1001 před 5 hodinami
Jihočeská kulajda
bonkova před 5 hodinami
Čalamáda moc dobrá
HusoKachna před 5 hodinami
Putimské vepřové nudličky
bonkova před 5 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
bonkova před 5 hodinami
Tématické fráze:
cappuccinové mini dortíky
Suroviny:
voda,
tuk hera,
mouka hladká,
vejce,
sůl,
mléko,
pudink vanilkový,
máslo,
cukr moučkový
Komentáře (1)