Zelný salát s mrkví a semínky
Připravte rodině chutný a jemný zelný salát. Takový, který se hodí i k bezmasým pokrmům. Například skvěle doplní knedlíky nebo noky s vejci, zapečené brambory a podobné pokrmy. Ale klidně ho můžete podávat i k různě upravenému masu jako oblohu.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 357 kJ / 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,15 g |
Tuky | 38,10 g |
Vláknina | 55,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,16 g |
Sacharidy | 63,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelný salát s mrkví a semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V6jX
Moje poznámka
Zelný salát s mrkví a semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V6jX
Nejnovější recepty
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 10 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zeleninový salát s jogurtovým dresingem
TondaJ před 13 minutami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Noumik před 31 minutami
Grilovaná krkovička
Merylas před 2 hodinami
Pomazánka z pečeného vepřového masa
RendaAda před 2 hodinami
Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
NellaGW před 3 hodinami
Kachní stehna na žampionech
Leren před 3 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jannybar před 3 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
AndreaAbb před 3 hodinami
Pistáciový rychlý dort
Mart1neek před 4 hodinami
Jogurtový dort s rybízem
Mart1neek před 4 hodinami
Tématické fráze:
salát z mrkve,
zelný salát recept,
zelný salát s mrkví
Suroviny:
zelí bílé,
zelí červené,
mrkev,
celer,
semínka slunečnicová,
ořechy,
brusinky,
sůl,
cibulka,
petrželka,
džus jablečný,
olej olivový,
sirup,
ocet
Komentáře (3)