Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 693 kJ / 1 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,27 g |
Tuky | 92,48 g |
Vláknina | 23,72 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 405 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 80,97 g |
Postup přípravy
V šejkru nebo uzavíratelné skleničce připravíme z uvedených surovin marinádu, protřepáním do podoby emulze. Krok 2: Marinádu nalijeme na rajčata a necháme 2-3 hodiny v chladu marinovat. Před podáváním vyndáme včas z lednice, aby měl salát pokojovou teplotu. Krok 3: Mozzarellu nakrájíme na kolečka nebo kostičky, přidáme k rajčatům a ozdobíme bylinkami.
Zveřejněno 16. 2. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z marinovaných rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M4P5
Moje poznámka
Salát z marinovaných rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M4P5
Nejnovější recepty
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 1 hodinou
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 6 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 18 minutami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 1 hodinou
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 1 hodinou
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 3 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 4 hodinami
Královské žampiony
Lenka1980 před 4 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta II
Linda 989 před 5 hodinami
Hlíva se žampiony na smetaně
Lenka1980 před 5 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Sally.K51 před 5 hodinami
Suroviny:
rajče,
sýr mozzarella,
olej olivový,
ocet balsamiko,
med,
cibule červená,
česnek,
petrželka,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)