Postup přípravy
Krok 1: Vinnou klobásu vymačkáme ze střívka. Plátek chleba namažeme vinnou náplní, zaklopíme druhým plátkem a dáme do toustovače zapéct - dozlatova.
Krok 2: Druhý plátek, kterým zaklápíme, můžeme potřít hořčicí, rozetřeným česnekem, posypat kořením (paprika, drcený kmín...).
Krok 3: Podáváme se zeleninovou oblohou, salátem...
Zveřejněno 29. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tousty s vinnou klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D3Qy
Moje poznámka
Tousty s vinnou klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D3Qy
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 7 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 8 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 11 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 12 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 14 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže
Kajkajak před 24 minutami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 26 minutami
Jablečné lívance
Brumaire před 1 hodinou
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 1 hodinou
Domácí houskový knedlík
Maestra před 1 hodinou
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 2 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 3 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 4 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 4 hodinami
Suroviny:
chléb toustový,
klobása vinná,
koření
Komentáře (1)