Tousty s vinnou klobásou

Suroviny dle chuti

toastový chléb - druh dle vlastní chuti
vinná klobása - vymačkaná náplň ze střívka
hořčice, česnek, koření (dle chuti - nemusí být)

Postup přípravy receptu

  1. Vinnou klobásu vymačkáme ze střívka. Plátek chleba namažeme vinnou náplní, zaklopíme druhým plátkem a dáme do toustovače zapéct - dozlatova.

  2. Druhý plátek, kterým zaklápíme, můžeme potřít hořčicí, rozetřeným česnekem, posypat kořením (paprika, drcený kmín...).

  3. Podáváme se zeleninovou oblohou, salátem...

Poznámka od kuchařky

Nehledejte za tím žádnou nižší, natož vyšší gastronomii, jen typ na něco rychlého a dobrého. Třeba se to bude hodit někomu, kdo nesmí smažené, jako můj kamarád :-) a když není doma toustový chléb, jde to i s klasickým :-)

Komentáře k receptu Tousty s vinnou klobásou

K receptu nejsou žádné komentáře.