Tousty s vinnou klobásou

recepty73 Kuchař: recepty73

dle chuti Ostatní 0 názorů

Suroviny

toastový chléb - druh dle vlastní chuti
vinná klobása - vymačkaná náplň ze střívka
hořčice, česnek, koření (dle chuti - nemusí být)
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vinnou klobásu vymačkáme ze střívka. Plátek chleba namažeme vinnou náplní, zaklopíme druhým plátkem a dáme do toustovače zapéct - dozlatova.

  2. Druhý plátek, kterým zaklápíme, můžeme potřít hořčicí, rozetřeným česnekem, posypat kořením (paprika, drcený kmín...).

  3. Podáváme se zeleninovou oblohou, salátem...

Poznámka

Nehledejte za tím žádnou nižší, natož vyšší gastronomii, jen typ na něco rychlého a dobrého. Třeba se to bude hodit někomu, kdo nesmí smažené, jako můj kamarád :-) a když není doma toustový chléb, jde to i s klasickým :-)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Tousty s vinnou klobásou

K receptu nejsou žádné komentáře.