Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 821 kJ / 3 064 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,18 g |
Tuky | 137,71 g |
Vláknina | 5,20 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 843 mg |
Sůl | 2,27 g |
Sacharidy | 373,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Měsíční krajina" dort nebo řezy (nejen) z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4j11
Moje poznámka
"Měsíční krajina" dort nebo řezy (nejen) z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4j11
Nejnovější recepty
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 8 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 23 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 8 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 10 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 11 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 14 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 15 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 17 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 18 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 20 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan 15. 9. 2025 20:19
Rychlý švestkový koláč
Macek13 15. 9. 2025 19:39
Tématické fráze:
navod na peceni dortu v remosce,
remoska recepty,
dezert mesicni krajina,
řezy v remosce,
dobry rezy v remosce,
řezy do remosky,
moučník měsíční krajina,
rezy z remosky,
recepty z remosky,
recepty do remosky,
dort z remosky,
rychly moucnik,
pečená měsíční krajina,
recept na dort z remosky
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
olej,
voda,
prášek do pečiva,
mouka polohrubá,
mléko,
pudink vanilkový,
cukr krupice,
smetana zakysaná,
cukr vanilkový,
Komentáře (3)