Maková náplň se zakysanou smetanou na frgále a další...
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 044 kJ / 2 162 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,38 g |
| Tuky | 119,36 g |
| Vláknina | 36,88 g |
| Cholesterol | 583 mg |
| Sodík | 297 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 191,97 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nastrouháme najemno oloupané jablko, přidáme zakysanou smetanu, cukr a skořici. Všechny suroviny zamícháme.
Krok 2: Nakonec vmícháme mletý mák.
Krok 3: Je to náplň na 2 frgály a jestli chcete více kusů, musíte znásobit suroviny.
Zveřejněno 1. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maková náplň se zakysanou smetanou na frgále a další...
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wJPJ
Moje poznámka
Maková náplň se zakysanou smetanou na frgále a další...
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wJPJ
Nejnovější recepty
Pizza z listového těsta s plněným okrajem
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová panenka s nádivkou ze sušených švestek podle Mirka Kaliny
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí paličky ve slanině
Přidáno před 4 hodinami
Fazolový salát s mrkví a párkem
Přidáno před 12 hodinami
Batátová kaše
Přidáno před 14 hodinami
Krkovička s dýňovo-bramborovou kaší
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská jemná polévka
Stokynka před 23 minutami
Špagety à la carbonara
Ajkad před 29 minutami
Kuřecí s medovo-hořčicovou omáčkou s koprem
Diesel před 1 hodinou
Cuketový perník
lunav1 před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
lunav1 před 2 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
alena.kyp před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Atilla před 4 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
brtna před 13 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
brtna před 13 hodinami
Babiččina fazolačka
Marierosulkova před 13 hodinami
Suroviny:
povidla švestková,
jablko,
smetana zakysaná,
vejce,
skořice,
cukr moučkový,
rum,
škrob,
mák mletý
Komentáře (2)