Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 598 kJ / 1 338 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 121,38 g |
| Tuky | 92,76 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,76 g |
| Sodík | 1,09 g |
| Sůl | 2,46 g |
| Sacharidy | 4,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kotletu a vajíčka nakrájíme na kostičky, šalotku na drobno a rukolu nasekáme či natrháme na menší kousky.
Krok 2: V misce důkladně promícháme pomazánkové máslo, sýr, šalotku, majonézu, rukolu, osolíme, opepříme a přidáme uzenou krkovici. Znovu promícháme, přidáme nakrájená vajíčka a ještě opatrně zamícháme.
Krok 3: Servírujeme na pečivo se salátem lollo rosso.
Zveřejněno 20. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z uzené kotlety, rukoly, vajec a sýra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MylR
Moje poznámka
Pomazánka z uzené kotlety, rukoly, vajec a sýra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MylR
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 2 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 7 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 8 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 8 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 18 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborné lasagne
Ketynna před 32 minutami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 46 minutami
Květáková polévka
tomstny před 55 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Wanilor před 1 hodinou
Polévka s rýží a hráškem
Kajkajak před 1 hodinou
Salát z hlávkového zelí a mrkve
szelko před 1 hodinou
Nejlepší langoše
LUCAH před 3 hodinami
Posvícenské ořechy
brtna před 3 hodinami
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 4 hodinami
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 4 hodinami
Suroviny:
kotleta,
rukola,
sýr smetanový,
pomazánkové máslo,
majonéza,
cibule šalotka,
vejce,
sůl,
pepř bílý,
salát lollo rosso,
Komentáře (1)