Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 251 kJ / 60 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,95 g |
Tuky | 0,60 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zeleninu omyjeme, rajčátka nakrájíme na půlky, papriku nakrájíme na kousky, stejně tak sýr. Okurku oloupeme, odstraníme semínka a nakrájíme na kousky.
Krok 2: Do větší mísy k zelenině a sýru přidáme sušenou bazalku, zalijeme olejem, důkladně promícháme a necháme na chladném místě alespoň hodinu (nejlépe ale přes noc) uležet.
Krok 3: Podáváme jako samostatný pokrm nebo s pečivem či jako přílohu k masovým pokrmům.
Zveřejněno 17. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Barevný salát s balkánským sýrem s tzatziki
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZPJQ
Moje poznámka
Barevný salát s balkánským sýrem s tzatziki
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZPJQ
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 57 minutami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 1 hodinou
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 4 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 5 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 13 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 1 hodinou
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 1 hodinou
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 2 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 3 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 3 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 3 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 5 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 5 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 12 hodinami
Suroviny:
rajče,
okurka salátová,
sýr balkánský,
paprika čerstvá červená,
sušená bazalka,
olej olivový
Komentáře (5)