Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 508 kJ / 1 794 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 139,65 g |
| Tuky | 67,92 g |
| Vláknina | 14,40 g |
| Cholesterol | 1,29 g |
| Sodík | 2,52 g |
| Sůl | 6,05 g |
| Sacharidy | 148,93 g |
Postup přípravy
Krok 1: Předehřejeme troubu na 220°C. Plech vyložíme pečícím papírem. V misce promícháme mouku, prášek do pečiva, špetku soli a jogurt. Na lehce poprášené pracovní ploše prohněteme těsto, dokud není hladké a mírně lepkavé. Rozdělíme na čtyři díly, rozválíme na tenké ovály a položíme na připravený plech.
Krok 2: Obložíme šunkou, špenátem a rajčaty. Doprostřed rozklepneme vejce a posypeme mozzarellou. Pečeme 15-20 minut, dokud není kůrka zlatá a vejce pevné. Dochutíme solí a pepřem.
Zveřejněno 29. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Snídaňová pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mrr9
Moje poznámka
Snídaňová pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mrr9
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 11 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňová polévka s pórkem
Majka214 před 7 minutami
Pangasius pod parmazánovou dečkou
poirotka před 34 minutami
Čokoládové řezy s kokosem
Olivia1991 před 55 minutami
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 2 hodinami
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 8 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 13 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 14 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 14 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
jogurt řecký,
kypřící prášek,
šunka,
sýr mozzarella strouhaná,
rajče cherry,
špenát baby,
vejce
Komentáře (2)