Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 573 kJ / 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,40 g |
Tuky | 32,46 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 2,68 g |
Sůl | 6,30 g |
Sacharidy | 13,55 g |
Postup přípravy
V uzavíratelné misce smícháme sójové omáčky, mirin a zázvor a maso vložíme na 30 minut marinovat. Krok 2: Do woku nebo jiné hlubší rozehřáté pánve dáme olej, vložíme maso vyndané z marinády a rychle orestujeme. Do marinády přidáme 50 ml vody s rozmíchaným škrobem. Vlijeme do pánve a krátce mícháme. Krok 3: Podáváme s rýží a zelenou natí cibulky.
Zveřejněno 29. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Japonské zázvorové vepřové maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z2z2
Moje poznámka
Japonské zázvorové vepřové maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z2z2
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 12 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 13 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 13 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 13 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaná piškotová roláda
lunav1 před 38 minutami
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
fossa před 2 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 11 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 12 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 12 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 12 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 12 hodinami
Jablkový perník
collins před 14 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 15 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 17 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
sojová omáčka světlá,
omáčka sojová tmavá,
zázvor,
mirin,
olej,
škrob,
semínka sezamová
Komentáře (5)