Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 296 kJ / 788 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,52 g |
Tuky | 37,44 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,04 g |
Sacharidy | 45,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kapustu (zelí) nakrájame na rezance a zemiaky na malé kocky.
Krok 2: Na oleji asi 5 min restujeme kapustu.
Krok 3: Pridáme zemiaky, osolíme, okoreníme, podlejeme 375 ml vriacej vody a spolu dusíme 10 minút.
Krok 4: Do vymazaného pekáčika dáme polovicu zeleniny aj s prípadným zvyškom tekutiny), na ňu rozložíme na rezance narezanú šunku a zakryjeme zvyškom zeleniny.
Krok 5: Vajcia rozšľaháme v mlieku, osolíme, okoreníme a zalejeme zeleninu.
Krok 6: Pečieme asi 30 minút na 180°C.
Zveřejněno 11. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zimní nákyp
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2YgW
Moje poznámka
Zimní nákyp
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2YgW
Nejnovější recepty
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 3 hodinami
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 6 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno před 15 hodinami
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno před 15 hodinami
Rychlé třešňové řezy v remosce
Přidáno před 18 hodinami
Losos na másle s česnekem, špenátem a houbami ve smetanové omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
Kajkajak před 1 hodinou
Podmáslová buchta s jahodami a křupavou drobenkou
Ivicivi před 2 hodinami
Grilované krevety
Fitulka před 3 hodinami
Smažený sýr "bez smažení"
Fitulka před 3 hodinami
Masové koule na žampionech
Fitulka před 3 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Standby před 3 hodinami
Žampiónová polévka
Janysekm před 4 hodinami
Jednoduché langoše
PetrZappa před 5 hodinami
Květákové placičky
TondaJ před 6 hodinami
Bílkový chlebíček
stefi.f47 před 7 hodinami
Suroviny:
zelí hlávkové,
brambory,
šunka,
mléko,
vejce,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (3)