Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 645 kJ / 1 588 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,04 g |
Tuky | 83,01 g |
Vláknina | 3,96 g |
Cholesterol | 509 mg |
Sodík | 2,71 g |
Sůl | 6,77 g |
Sacharidy | 171,01 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na strednom ohni na panvici opečieme slaninu tak, aby pustila tuk, prilejeme olivový olej a maslo.
Krok 2: Pridáme maso a pečieme do hneda.
Krok 3: Keď je maso takmer hotové, pridáme roztlačený cesnak. Dáme variť gnocchi.
Krok 4: Keď je maso hotové a cesnak začína hnednúť, pridáme gnocchi spolu s cca 20 ml vody, v ktorej sa varili.
Krok 5: Pridáme žĺtka, zamiešame a počkáme, kým budú mať krémovú konzistenciu. Potom primiešame parmezán. Dochutíme soľou a čiernym korením.
Zveřejněno 28. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Syté krémové gnocchi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yZwE
Moje poznámka
Syté krémové gnocchi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yZwE
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 18 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 18 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 18 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 18 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 18 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté koláčky staročeské
Jana.Vernerova před 27 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
monikacekcl před 35 minutami
Borůvkový táč
PavelR před 57 minutami
Panenka na žampionech a sušených rajčatech
knihomolka před 1 hodinou
Gulášové krůtí plátky na houbách
Jan Nemec před 1 hodinou
Panenka plněná nivou a sušenými rajčaty
Grinchch2010 před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
jarda.vcela před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
iFanoush před 1 hodinou
Vepřová plec na kedlubnách, v pomalém hrnci
radekfiala před 1 hodinou
Grilované krevety
Monkrizova před 1 hodinou
Suroviny:
gnocchi,
olej olivový,
máslo,
slanina,
česnek,
žloutek,
parmazán,
pepř
Komentáře (1)