Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 645 kJ / 1 588 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,04 g |
| Tuky | 83,01 g |
| Vláknina | 3,96 g |
| Cholesterol | 509 mg |
| Sodík | 2,71 g |
| Sůl | 6,77 g |
| Sacharidy | 171,01 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na strednom ohni na panvici opečieme slaninu tak, aby pustila tuk, prilejeme olivový olej a maslo.
Krok 2: Pridáme maso a pečieme do hneda.
Krok 3: Keď je maso takmer hotové, pridáme roztlačený cesnak. Dáme variť gnocchi.
Krok 4: Keď je maso hotové a cesnak začína hnednúť, pridáme gnocchi spolu s cca 20 ml vody, v ktorej sa varili.
Krok 5: Pridáme žĺtka, zamiešame a počkáme, kým budú mať krémovú konzistenciu. Potom primiešame parmezán. Dochutíme soľou a čiernym korením.
Zveřejněno 28. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Syté krémové gnocchi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yZwE
Moje poznámka
Syté krémové gnocchi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yZwE
Nejnovější recepty
Buchta na plech
Přidáno před 35 minutami
Polévka z červené čočky
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené špagety à la lasagne
Přidáno před 2 hodinami
Zelí bílé hlávkové zase jinak dělané
Přidáno před 2 hodinami
Roastbeef s béarnskou omáčkou podle Mirka Kaliny
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kousky se zázvorem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vaječná tlačenka
[email protected] před 42 minutami
Koprová polévka
Jikaprg před 1 hodinou
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jjulie před 2 hodinami
Zelná polévka s klobásou
Obeson před 2 hodinami
Nudlová polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Křupavé bramboráky
Zdeninka19 před 4 hodinami
Jogurtová bábovka s pudinkem
KoRaNiSaH před 6 hodinami
Nejlepší špenát
[email protected] před 6 hodinami
Hovězí loupaná plec na pepři a bramborové kaši
Fitulka před 7 hodinami
Pohanka s restovanou zeleninou
Fitulka před 7 hodinami
Suroviny:
gnocchi,
olej olivový,
máslo,
slanina,
česnek,
žloutek,
parmazán,
pepř
Komentáře (1)