Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 173 kJ / 1 953 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,15 g |
| Tuky | 170,55 g |
| Vláknina | 29,55 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 50,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oříšky pečeme na pečícím papíře na 175°C 10 minut.
Krok 2: Mezi dlaněmi se zbavíme zbylých slupek.
Krok 3: Rozmixujeme na prach.
Krok 4: Přidáme kakao, sůl, vanilkové aroma a kokosový olej. Mixujeme do hladka.
Krok 5: Přimícháme čekankový sirup (už nemixujeme).
Zveřejněno 15. 9. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lískooříšková nuttela
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qOPR
Moje poznámka
Lískooříšková nuttela
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qOPR
Nejnovější recepty
Skořicové hvězdičky s polevou
Přidáno před 7 hodinami
Ořechy s jablečným karamelem podle Josefa Maršálka
Přidáno před 11 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
Přidáno před 12 hodinami
Dětský domácí punč
Přidáno před 20 hodinami
Linecké koláčky s malinovou marmeládou
Přidáno 1. 12. 2025 17:48:34
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno 1. 12. 2025 15:48:35
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 1 hodinou
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 1 hodinou
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 3 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 4 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
lucyjezdikova před 4 hodinami
Bramboračka
artistichideaway před 6 hodinami
Vepřová bratislavská plec
kimlo před 7 hodinami
Suroviny:
ořechy lískové,
kakao holandské,
sůl,
vanilkové aroma,
olej kokosový,
sirup
Komentáře (1)