Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nakládaný Hermelín s bylinkami

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min příprava)

22. 11. 2011 19:22

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

radka

26. 4. 2016 09:30

Ecccluky: tri dny je nechte na kuchynske lince a je hotovo :-)

SignBoss

9. 3. 2016 17:29

Slintám, jedu koupit ingredience,a jdu na to. Do litrovek a tři druhy.:-p:yes:

Pepíno

29. 11. 2015 18:48

Líza:10 kusů:yes:

Ecccluky

14. 3. 2014 13:14

ještě jsem nenakládala, jak dlouho a při jaké teplotě by se měl potom nechat? děkuji za odpověď

ivulinka ivulinka

27. 12. 2013 17:28

Skvělá chuťovka, tentokrát jako dárek pro mého brášku:yes:

LucieV LucieV

21. 3. 2013 23:42

juj, tak to už netuším, asi jich bylo 10 ;-)

Líza

20. 3. 2013 23:05

kolik se vejde kusů hermelínu do celé 4L sklenice?

Franta

22. 12. 2012 13:05

Pardon, odkaz na recept je správně http://www.nakladany-hermelin.eu

Franta

22. 12. 2012 13:03

Tenhle recept s bylinkami vypadá vážně moc dobře, když vidím tu sklenici, tak bych to nejradši sežral :). Asi si upravím recept na nakládaný hermelín, který jsem si právě vytisknul odtud: [uri=www.nakladany-hermelin.eu]nakládaný hermelín

maiva maiva

22. 11. 2011 21:55

Moc pečlivě skládané:yes::yes:+:-p

LucieV LucieV

22. 11. 2011 21:38

ano přesně tak...můj manžel, který je šéfkuchař má na nakládaný hermelín svůj názor "jakékoliv nakládání takto kvalitního sýra je jeho prznění" a já jsem si ho přesto naložila a on ho bude pak potají ujídat:-D:-D

cathleen cathleen

22. 11. 2011 21:33

LucieV:....a jiné chutě, viď?;-):yes:

LucieV LucieV

22. 11. 2011 21:32

co kuchař, to jiný recept;-)

fb.lib fb.lib

22. 11. 2011 20:58

Myslel jsem že najdu nový recept ale bohužel.Tento recept by se měl jmenovat hermelín fantasie.Mám asi 6 receptů na nakládání hermelínu a u všech se píše dodržet množství koření.Koření nesmí přetlouci chuť hermelínu a navíc nesmí se tlouci navzájem.Je to jako by jste naložili houby a do nich dali feferonky budete mít pocit že jíte prašivky.Bohužel nakládaný hermelín nejsou utopenci ty snesou jakékoliv množství koření.Tímto nechci říci že tento recept není dobrý.

gurtlerova

22. 11. 2011 20:54

Vypadá to lákavě a rychlý recept, ukládám a bodík :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na nakladani hermelinu nakládáni hermelínu nakladani hermelin nakládaný hermelín recept nakládaný hermelín jak se nakládá hermelín recept na nakládaný hermelín recepty na nakladání hermelínu nakládání hermelínu recept nakládáme hermelín recept nakládaný hermelín rychlý nakládaný hermelín recept na nakladani hermelin pikantní nakládaný hermelín sklenice na nakladany hermelin jak nakladat hermelin jak nakladat hermelin nakládaný hermelín recepty dobrý a rychlý recept na nakládaný hermelín nakládaný hermelín s feferonky

Suroviny: sýr hermelín, cibule, česnek, tymián, rozmarýn, šalvěj, saturejka, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, chilli paprika čerstvá, paprika sušená sladká, olej slunečnicový

TopRecepty.cz

Nakládaný Hermelín s bylinkami

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o6Pz