Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednoduché sýrové pohoštění

V jednoduchosti je krása a to platí i v případě těchto sýrových chuťovek. Plátky sýra pomažeme pomazánkovým máslem, métským salámem a nakrájíme. Výsledné jednohubky ještě ozdobíme zeleninou, ovocem nebo salámem.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Marie Svarcova Marie Svarcova

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Silnější plátky sýra použijeme po jednom, tenké raději dvojitě. Plátky střídavě potřeme pomazánkovým máslem (které můžeme dochutit křenem, hořčicí atd.) a métským salámem. Krok 2: Potřené plátky sýra naskládáme na sebe střídavě vždy namazanou stranou nahoru, ukončíme plátkem sýra. Krok 3: Nakrájíme různé tvary a dozdobíme dle chuti.

TIP: Jak využít sýry v kuchyni

Zveřejněno 8. 3. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pr3N

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pr3N

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

tejaja: :-) děkuji :-Khezký zbytek dne

;-):-K šikovné pohostenie.

zdenka.s: :-)<3 Děkuji za komentář ale nevím jak poradit já kupuji u nás v masně mají je stále , určitě jsou v Makru, v supermarketech Tesco, Globus, Kaufland jsem je viděla také ale moc tam teď nechodím , raději do malých krámů, :-K Přeji hezký zbytek dne

Mně chutná už při pohledu na fotky :-).
Inu , v jednoduchosti je krása , určitě využiji ,ale :kde koupím ty salámy na mazání (řezníka tu nemáme ) ,děkuji :-K

RubyRom: :-) Díky Romanko - je to takové co dům dal když se ozvala kámoška, že přijde:-K ale chutnalo jí :-K Přeji krásný den

Krásné a chutné pohoštění:-K

Suroviny:
sýr eidam, pomazánkové máslo, salám métský, křen, hořčice, olivy, okurka čerstvá, paprika, ředkvičky, salám, ovoce

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu