Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 687 kJ / 1 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,59 g |
Tuky | 52,59 g |
Vláknina | 24,14 g |
Cholesterol | 522 mg |
Sodík | 979 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 208,53 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rezne jemne naklepeme, osolíme a okoreníme.
Krok 2: Vajcia vidličkou rozšľaháme s jogurtom, strúhanku zmiešame s makom a jemne nastrúhanou citrónovou kôrou.
Krok 3: Rezne obalíme v múke, potom vo vajciach a nakoniec v makovej strúhanke.
Krok 4: Vyprážame z oboch strán na oleji.
Krok 5: Podávame so zemiakmi, prípadne so zemiakovou kašou.
Zveřejněno 12. 11. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízek v makové strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYQl1
Moje poznámka
Řízek v makové strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYQl1
Nejnovější recepty
Tvarohové knedlíky se švestkami
Přidáno před 29 minutami
Dědova kulajda
Přidáno před 5 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
Přidáno před 6 hodinami
Salát s křehkým čerstvým čajotem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí stir-fry s rýží
Přidáno před 15 hodinami
Tuňákové placičky s nivou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
Cinderka před 7 minutami
Slaný koláč s jablky, nivou a ořechy
veronika_straka před 41 minutami
Polévka z bedel
Brand65 před 1 hodinou
Polévka s játrovými knedlíčky
Kajkajak před 4 hodinami
Prosedlá buchta s tvarohem
káťa před 5 hodinami
Francouzské brambory
JanaMo před 5 hodinami
Nejlepší litý perník
vesnickydesolat před 6 hodinami
Drobenkový hruškový koláč
Ajca1 před 6 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Lucie1001 před 7 hodinami
Jihočeská kulajda
bonkova před 7 hodinami
Suroviny:
řízek vepřový,
pepř,
sůl,
olej,
mouka hladká,
vejce,
jogurt,
strouhanka,
mák,
citron
Komentáře (1)