Jihočeská omáčka

HankaPu Kuchařka: HankaPu

Omáčky 3 názory

Suroviny

kysané zelí
sladká paprika
pikantní klobása
pepř
sůl
kmín
jablka
ocet
cukr
smetana
hladká mouka (do smetany)
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Pokrájené kysané zelí uvaříme doměkka, přidáme papriku, sůl, kmín a na kolečka nakrájenou klobásu, na kousky pokrájená oloupaná jablka a dusíme do změknutí jablek.

  2. Potom přidáme smetanu, ve které jsme rozmíchali mouku, ještě necháme povařit a dochutíme. Podáváme s brambory.

Poznámka

Zdroj: časopis Květy

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Jihočeská omáčka

  • Pesee Pesee

    Teda na to, že jsem Jihočech rozenej, tuhle omáčku neznám. Určitě vyzkouším!

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    to se fakt neda:-(jeden recept lakavejsi nez druhy,sladke,maso a furt dokola--:-Ssbihaji se mi sliny,koncim,vypinam komp a necham si o tech dobrutkach zdat:-):-p;-):-*:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Hani, dobré!!:yes:

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: jihočeská kuchyně omáčka z kysaného zelí jihočeská kuchařka recepty jihočeské kuchyně jihočeské recepty recepty jihočeská kuchyně jihočeská klobása jihoceske vanocni tradice jihoceska jidla jihoceskakuchyne.cz jihoceskakuchyne kuře po jihočesku jihočeské koláče jihoceska koprova omacka tradiční jihočeská kuchyně jihočeská tradiční kuchyně recepty jihočeská tradiční kuchyně jihoceska smetaba vanocni omacka vanocni recepty jihoceske

Zapomněl/a jsem heslo