Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 350 kJ / 1 040 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,03 g |
Tuky | 52,43 g |
Vláknina | 19,43 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 86,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: V hrnci rozehřejeme sádlo a opečeme párky nakrájené na kolečka. Vytáhneme je a odložíme.
Krok 2: Do hrnce přidáme drobně nakrájenou cibuli a kmín. Orestujeme dozlatova.
Krok 3: Přidáme papriku a po zamíchání mouku. Krátce osmahneme a zalijeme vývarem.
Krok 4: Přivedeme k varu, přidáme nenamočené houby a vaříme pozvolna 30 minut.
Krok 5: Poté přidáme brambory, polovinu utřeného česneku a vaříme dalších 20 minut.
Krok 6: Nakonec přidáme odložené párky, zbytek česneku a dochutíme oběma pepři. Krátce provaříme.
Zveřejněno 17. 11. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Frankfurtská polévka s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8Dl1
Moje poznámka
Frankfurtská polévka s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8Dl1
Nejnovější recepty
Jelení závitky
Přidáno před 1 hodinou
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 2 hodinami
Kynutý makový závin se švestkami
Přidáno před 3 hodinami
Dýňový chlebíček bez vajec
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 17 minutami
Guláš SPECIÁL
Sahula před 22 minutami
Kuřecí prsa s cizrnou, olivami a rajčatovou omáčkou
AnnaKrizova před 31 minutami
Polévka z dýně hokkaido
AnKo312 před 1 hodinou
Lehce pikantní guláš z bedel
Cyklistka před 2 hodinami
Bramboračka
Susanna před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
musilek.p před 4 hodinami
Dršťková polévka
Andras před 4 hodinami
Hrušková povidla na koláče
Hulecova před 4 hodinami
Suroviny:
brambory,
párky frankfurtské,
cibule,
houby sušené,
česnek,
sádlo,
paprika sušená sladká,
mouka hladká,
vývar masový,
sůl,
kmín celý,
pepř,
pepř cayenský
Komentáře (5)