Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 290 kJ / 308 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,83 g |
| Tuky | 23,83 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 90 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 14,73 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji s máslem zpěníme nakrájenou cibuli a přidáme nakrájená vykostěná stehna. Orestujeme a osolíme a opepříme.
Krok 2: Přidáme nakrájený pórek a žampiony.
Krok 3: Chvilku restujeme za stálého míchání a přidáme kari, promícháme a zalijeme vývarem.
Krok 4: Pod pokličkou dusíme doměkka. Pak vlijeme smetanu a prohřejeme.
Zveřejněno 6. 2. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí maso se žampiony a pórkem na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpmL5
Moje poznámka
Kuřecí maso se žampiony a pórkem na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpmL5
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 46 minutami
Datlové kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 6 hodinami
Rychlá a výborná majonéza z vařených vajec
Přidáno před 7 hodinami
Teplý fazolový salát s mrkví a kapustičkami
Přidáno před 7 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 7 minutami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 26 minutami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 1 hodinou
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 1 hodinou
Vaječný koňak
Vigousek před 2 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 3 hodinami
Tvarohová štola
Pavlina3 před 3 hodinami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Jan Nemec před 3 hodinami
Rychlé a snadné vepřové nudličky - fofr večeře
Trol60 před 4 hodinami
Pravý vepřový guláš
Sima1996 před 4 hodinami
Suroviny:
stehno kuřecí,
sůl,
pepř,
cibule,
olej,
máslo,
žampióny,
pórek,
koření kari,
vývar drůbeží,
smetana
Komentáře (5)