Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 680 kJ / 641 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,48 g |
Tuky | 15,07 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 238 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 20,70 g |
Postup přípravy
Podlejeme horúcou vodou a podusíme asi 15 minút. Krok 5: Potom vložíme bambusové výhonky a spolu podusíme ešte 5 minút.
Ak treba, opäť podlejeme horúcou vodou, aby sme mali dostatok šťavy. Krok 6: Podávame s cestovinami, ryžou alebo kuskusom.
Zveřejněno 26. 3. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso s bambusovými výhonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOPpX
Moje poznámka
Vepřové maso s bambusovými výhonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOPpX
Nejnovější recepty
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Velká holubka
Přidáno před 8 hodinami
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 8 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 8 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 9 hodinami
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížský salát
Teenka3105 před 4 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
tomcikova před 7 hodinami
Rýžový nákyp
panilek před 7 hodinami
Kefírové řezy
Cecilka21 před 7 hodinami
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
danamamina před 7 hodinami
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 9 hodinami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 10 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 10 hodinami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 10 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
bambusové výhonky,
cibule,
fazolky zelené,
olej,
kurkuma,
sůl
Komentáře (1)