Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové maso s bambusovými výhonky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 680 kJ /
641 kcal
Bílkoviny95,48 g
Tuky15,07 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 238 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy20,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mäso nakrájame na kocky. Krok 2: Na oleji orestujeme nadrobno nasekanú cibuľu. Krok 3: Pridáme kocky mäsa a orestujeme. Krok 4: Vložíme nakrájanú fazuľku, ochutíme kurkumou a osolíme.
Podlejeme horúcou vodou a podusíme asi 15 minút. Krok 5: Potom vložíme bambusové výhonky a spolu podusíme ešte 5 minút.
Ak treba, opäť podlejeme horúcou vodou, aby sme mali dostatok šťavy. Krok 6: Podávame s cestovinami, ryžou alebo kuskusom.

TIP: Fazolky v naší kuchyni

Zveřejněno 26. 3. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové maso s bambusovými výhonky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOPpX

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové maso s bambusovými výhonky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOPpX

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kýta vepřová, bambusové výhonky, cibule, fazolky zelené, olej, kurkuma, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu