Pudingoš bez kynutí podle Markéty v troubě
Tento výborný závin s čokoládovým pudinkem zvaný "pudingoš" si rozhodně zamilujete tak, jako u nás doma. Závin připravíme bez kynutí a po upečení potřeme máslem s rumem, který dodá vůní. Poprášíme cukrem a máme hotovo.
Suroviny pro 2 kusy
2kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 20 866 kJ / 4 987 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,34 g |
| Tuky | 207,82 g |
| Vláknina | 30,84 g |
| Cholesterol | 825 mg |
| Sodík | 725 mg |
| Sůl | 1,71 g |
| Sacharidy | 655,99 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pudingoš bez kynutí podle Markéty v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOm69
Moje poznámka
Pudingoš bez kynutí podle Markéty v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOm69
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 10 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 12 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 18 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno 12. 12. 2025 14:00:02
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí směs na hořčici s medem
Danoouch před 4 hodinami
Bábovka Albert
Ketynna před 5 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
marekdd před 5 hodinami
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Hanawagy před 5 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Valerie. před 6 hodinami
Rajská omáčka
Vershyna před 6 hodinami
"Letní" buřty na pivu - z pánve
BeeroCrat před 7 hodinami
Krupičná kaše rychle hotová
Colombová_S před 7 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
Pavenov1 před 8 hodinami
Suroviny:
mléko,
droždí čerstvé,
mouka hladká,
cukr moučkový,
máslo,
vejce,
sůl,
pudink čokoládový,
kakao holandské,
mléko,
cukr krupice,
máslo,
rum,
máslo
Komentáře (26)