Mrkvový krém se zázvorem
Zeleninový krém zjemněný smetanou je velmi jemný. Příprava je snadná a poměrně rychlá. Na talíři polévku ozdobíme petrželovou natí a podáváme ji s krajíčkem tmavého žitného chleba.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 844 kJ / 441 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,16 g |
Tuky | 21,57 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 64 mg |
Sodík | 332 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 46,70 g |
Postup přípravy
změknutí Krok 4: Nakonec vše rozmixujeme do hladka tyčovým mixérem, přidáme sůl, pepř a zjemníme
smetanou.
Zveřejněno 7. 9. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvový krém se zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5R0D
Moje poznámka
Mrkvový krém se zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5R0D
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 20 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 20 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 21 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 3 minutami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 1 hodinou
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 1 hodinou
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 5 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 6 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 7 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 22 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 23 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova 15. 6. 2025 13:09
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik 15. 6. 2025 11:41
Suroviny:
mrkev,
brambory,
cibule,
máslo,
zázvor,
smetana 12%,
bujón zeleninový,
sůl,
pepř,
nať petrželová
Komentáře (2)